Zomeruitgave Zilver Magazine is in aantocht

TIENDE EDITIE. De zomeruitgave van Zilver Magazine is bij de drukker. Hij komt eraan. Volgende week woensdag – 17 juni dus – zal ie overal in de Twentse boekwinkels verkrijgbaar zijn. Het is alweer de tiende editie. Deze keer gemaakt in corona-tijd. De redactie is er niet aan voorbijgaan, aan die nieuwe onwerkelijke werkelijkheid, maar heeft toch vooral een magazine gemaakt met een zomerse, inspirerende strekking.

Actieve 65-plussers zijn er genoeg in de regio. Mooie onderwerpen voor Zilver Magazine liggen voor het oprapen. De regio leent zich voor mooie fotografie. In het nieuwe nummer leest u interviews met de voormalige topwielrenner Hennie Kuiper, met de oud-burgemeester van Enschede Jan Mans die onlangs 80 jaar is geworden, met de vermaarde pianist en Beethovenkenner Paul Komen over zijn Twentse roots, met de Goorse Paradijsvogel  Ate Brunnekreef, met Anneke Raven, de burgemeester van de gemeente Hellendoorn, die binnenkort 65 wordt en met Cobie Baart, de neuroloog die na haar pensionering bij ZGT nog altijd actief is, omdat de mensen en de verhalen achter hun ziekte haar bleven haar fascineren.

U leest reportages over de unieke watermolen Singraven, over de favoriete vakanties van een drietal bereisde Twentenaren, over de passie van al die imkers in onze regio en over een plaatje van een tuin in Albergen. Het nieuwe Zilver Magazine herbergt diverse columns, tips, poëzie, foto’s, een overzicht van recent verschenen boeken van Twentse auteurs en nog veel meer.

Vanaf 17 juni ligt de nieuwe glossy in de boekwinkels. 100 pagina’s voor slechts € 2,95. Van harte aanbevolen.