Zomernummer Zilver is uit – alleen verkrijgbaar in bibliotheek en boekhandel

VERS VAN DE PERS. Het zomernummer van Zilver magazine is van de drukpers gerold, de verspreiding is begonnen. Deze keer worden alleen de boekwinkels en bibliotheken in Twente voorzien.
Alvast een greep uit de inhoudsopgave van de nieuwe uitgave:
Naast de columns, berichten, aankondigingen en fraaie foto’s die u gewend bent, heeft deze Zilver interviews met de binnenkort 65-jarige Hennie Stamsnijder, de oud-wereldkampioen veldrijden uit Enter; met de eveneens 65-jarige Ben Middelkamp (foto) uit Nijverdal die samen met zijn gezin uit een diepe put omhoog kruipt na de zelfdoding van zijn zoon Koen; met de Almelose dichter en jurist Hanneke van Schooten en met uitvaartverzorger Pedro Swier, de vijfde directeur van het 150-jaar oude Vredehof in Enschede.
We hebben een reportage over golf, dé sport voor 65-plussers en over het Twents Poparchief.
Songfestivalwinnaar Getty Kaspers nodigde Marga Bult uit voor een tweegesprek. We beschrijven aan de hand van de avonturen van Twentenaren Cees van der Sluijs en Jan Veldman de missie van PUM’ers, mannen en vrouwen die na hun pensionering hun kennis en ervaring inzetten in derde-wereld-landen en we zijn op bezoek bij de Lonneker Molen.
Kortom: Van harte aanbevolen.

Een gedachte over “Zomernummer Zilver is uit – alleen verkrijgbaar in bibliotheek en boekhandel

  • juni 27, 2019 om 2:35 pm
    Permalink

    Helaas is het magazine bij ons in Enschede Zuid nog niet gearriveerd. Ook niet bij de boekhandel

Reacties zijn gesloten.