Zilver Magazine voorziet in behoefte

WINTERNUMMER VRIJWEL UITVERKOCHT. Na twee jaargangen met elk vier uitgaven mag worden vastgesteld dat het sinds 2018 elk kwartaal verschijnende Zilver Magazine in een behoefte voorziet. De glossy voor Twentse 65-plussers blijkt prima aan te slaan.

Na zeven gratis edities moest in december voor het eerst voor het inspiratiemagazine worden betaald. De relatief geringe verkoopsprijs van € 2,95 bleek voor veel belangstellenden echter geen bezwaar. Het winternummer, waarvan kersverse 65-plussser Herman Finkers de cover sierde, ging grif van de hand en vrijwel de complete voorraad van 10.000 exemplaren is ondertussen uitverkocht.

Enkele honderden lezers tekenden in voor een abonnement en ook veel Tukkers die tegenwoordig elders in den lande woonachtig zijn, lieten het  blad per post bezorgen. Opmerkelijk is dat ook de leeftijdsgroep van 50 jaar en ouder het magazine blijkt te omarmen.

Ook in 2020 is Zilver Magazine verkrijgbaar bij boekhandels en kiosken.  De losse nummerprijs blijft  € 2,95 en voor een abonnementsprijs van slechts € 14,95 wordt het vier keer per jaar zelfs thuisbezorgd.

De volgende uitgave van Zilver Magazine verschijnt op woensdag 18 maart.
Voor meer info, zie de website www.zilvermedia.nl of mail naar info@zilvermedia.nl

Herman Finkers. Foto © Erik Gigengack