Wens Jan Sørensen een fijne 65ste verjaardag

HARTOPERATIES. Jan Sørensen was een van de meest getalenteerde spelers die FC Twente in de ondertussen bijna 55-jarige historie van de club onder contract had. De komst van de Deen werd begin 1983 mogelijk gemaakt door de Vriendenkring FC Twente.

De supportersvereniging bekostigde de transfer van Sørensen, die op voorspraak van trainer Spitz Kohn overkwam van de Belgische topclub Club Brugge.

Al aan aantal jaren laat de gezondheid van de creatieve linkspoot veel te wensen over. In maart nog onderging hij voor de zoveelste keer een hartoperatie, die hem mede door het heersende coronavirus maanden tot thuisblijven in Engeland dwingt. In de laatste uitgave van Zilver Magazine is daaraan in een interview met Sørensen uitvoerig aandacht besteed.

Op 14 mei hoopt de virtuoze Deense middenvelder zijn 65ste verjaardag te vieren. Binnen een aantal supporters geledingen van FC Twente is het idee opgevat hem dan op te monteren met een persoonlijke boodschap of digitale verjaardagskaart. Zilver Magazine sluit zich daarbij uiteraard van harte aan.
Om dat proces te structureren is een centraal mailadres aangemaakt, waaraan eenieder zijn of haar goede wensen aan Jan Sørensen kan sturen.

Help mee Jan Sørensen een mooie 65ste verjaardag te vieren en stuur je e-mail naar sorensen65@ziggo.nl

Een brief of kaart mag ook. Stuur die naar Jan Sørensen, p/a Zilver Magazine, Postbus 59, 7570AB Oldenzaal.

Zilver zorgt ervoor dat alle goede wensen op 14 mei bij hem in Engeland terechtkomen.

Alvast erg bedankt voor ieders medewerking!

Bovenste foto van Jan Sørensen met trainer Fritz Korbach in 1984 © FC Twente Media.
Onder: Jan Sørensen, enkele jaren geleden in Engeland. © Dick Beers.