Wandel mee met Rotoract

OLDENZAAL – Rotaract zet zich al jaren in voor het goede doel. Met het verplaatsen van de Boeskool Rally naar het najaar, willen zij ook nu hun steentje bijdragen.

Op 24 april gaan zij wandelen voor het armoedepreventieproject van Impuls Oldenzaal. Deze zet zich sinds jaar en dag in voor het welzijn van Oldenzalers, van jong tot oud en met het armoedepreventieproject staan zij klaar voor een ieder die het moeilijk heeft. Zaterdag 24 april kun je met hen meelopen voor dit goede doel. Men start en finisht vanaf de eigen voordeur of gekozen plek en bepaalt zelf hoeveel kilometer er wordt gewandeld (5, 10 of 15 km). Rotoract zorgt voor een leuke goodiebag voor onderweg! Heb je geen tijd om mee te wandelen? Dan kun je ook een bijdrage doen in de vorm van het sponsoren van andere deelnemers. Via de website www.rotaractoldenzaal.nl kun je je aanmelden of het goede doel ondersteunen middels een gift.

Rotaract is een groep studerende en werkende jongeren tussen de 18 en 35 jaar die graag een bijdrage levert aan de maatschappij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *