Voorjaarsnummer Zilver Magazine nu overal in Twente verkrijgbaar

VOOR SLECHTS € 2,95. Het voorjaarsnummer van Zilver Magazine is uit. De abonnees krijgen de nieuwe uitgave een dezer dagen in de bus en de Twentse boekwinkels zijn intussen voorzien van honderden exemplaren. Voor slechts € 2,95 is hij daar te verkrijgen.

Dit voorjaarsnummer is alweer de negende uitgave van Zilver Magazine. Honderd pagina’s met interviews, reportages, verhalen, columns, berichten en foto’s van Twentse onderwerpen. Een twintigtal pagina’s is gewijd aan 75 jaar bevrijding met stuk voor stuk nieuwe verhalen en reportages van gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog, die nog niet eerder gepubliceerd zijn.

ABONNEMENT
Voor wie een abonnement wil op Zilver Magazine, omdat het prettiger is als het blad vanzelf in de brievenbus valt of omdat je een ander wilt verrassen met Zilver Magazine als cadeau, is er een nieuwe speciale aanbieding. Voor een abonnement op de drie resterende uitgaven in 2020 (zomer, herfst en winter) betaal je niet meer dan € 10,00 en dat is dus inclusief verzendkosten.

WAAR TE KOOP
Zilver Magazine is vanaf vandaag te koop bij de winkels van Boekhandel Broekhuis in Almelo, Hengelo, Enschede en Oldenzaal en in nagenoeg alle Primera’s, Bruna’s, Cigo’s, Readshops en andere kiosken en tijdschriftenwinkels in Twente. Ook Jumbo Kuipers (Oldenzaal en Denekamp) en Jumbo Hart van Zuid in Hengelo verkopen Zilver Magazine.