Vanaf juli weer Heerlijcke Markt in Diepenheim

RUIMERE OPSTELLING. De Heerlijcke Markt rondom cultuurcentrum Herberg de Pol maakt op zondag 5 juli een doorstart. Met onder meer een ruimere opstelling, zodat 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden, worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd en is doorgang van de creatieve Diepenheimse markt weer mogelijk.

De zomerse markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur en is altijd gratis te bezoeken. Struin langs de kraampjes en laat je verrassen door het verkoopwaar. Op deze veelzijdige markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met diverse stands met lekkernijen.

Aansluitend kan je heerlijk plaatsnemen op het gezellig ‘anderhalve-meter-terras’ van Herberg de Pol. De markt is ook goed te combineren met een fiets- of wandelroute door de prachtige natuur en langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is. Of breng een bezoekje aan de galeries, presentatie-instellingen en winkels die deze zondag geopend zijn. Vraag naar de mogelijkheden bij het VVV-informatiepunt in het cultuurcentrum.

Van de standhouders en bezoekers wordt verwacht dat zij zich aan de maatregelen houden, zo kan er gezamenlijk weer worden genoten van deze ouderwets gezellige markt. De volgende markt is op 2 augustus. Lijkt het je leuk om ook op de Heerlijcke Markt te staan, stuur dan een mail naar info@heerlijckemarktdiepenheim.nl.