Vak Oud, energiek theater voor de zilveren generatie

THEATERSPEKTAKEL. Oud worden in voor- en tegenspoed: daar draait het om bij het nieuwe theaterspektakel Vak Oud dat Stichting FC Twente, scoren in de wijk in samenwerking met Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede organiseert. De voorstelling wordt gemaakt voor en door ouderen, maar is zeker geschikt voor alle generaties. Centraal staat een groepje oudere voetbalsupporters met hun eigen home, pal naast het trainingsveld. Máár, neutrale toeschouwer, vreest niet, de voorstelling gaat niet over voetbal. En ook niet alleen over mannen! Het gaat over de kracht van de ‘zilveren generatie’. Laurens ten Den, die de voorstelling schrijft en regisseert, zegt: “Het is een ode aan het soepel oud worden”.

Een podium voor ouderen
Het communityproject Vak Oud is een energiek theaterstuk voor en door de zilveren generatie. Doel is om ouderen hun talenten te laten ontplooien en ze een podium te geven. Dat gebeurt onder begeleiding van professionele theatermakers, onder leiding van schrijver en regisseur Laurens ten Den.
Speeldata
De voorstelling vindt plaats op 20 en 21 september 2019 om 20.00 uur, en op 22 september om 15.00 uur in het Muziekcentrum van het Wilminktheater. Kaarten kosten €19,50 en zijn verkrijgbaar via wilminktheater.nl of via de kassa 053 – 485 85 00.