Unieke voetbaldag voor Hengeloër Rob Sanders

Staand tweede en derde vanaf rechts: Guus Hoevenberg en Rob Sanders. Zesde van rechts Bert Boes. Hurkend derde van links Gerrit Uunk en uiterst rechts oud-FC Twente-speler Dick Schoenaker.

WALKING FOOTBALL (WF). Rob Sanders (66) heeft 4 oktober WF Achilles’12 vertegenwoordigd in het team van WF Heracles Almelo. De organisatie van de Walking Football Eredivisie had de clubs gevraagd om met samengestelde teams uit de regio te komen.
Voor Rob Sanders was dit bij uitstek een gelegenheid om bij de club te spelen, waar hij op jonge leeftijd als supporter al kwam aan de Bornsestraat in Almelo. Sanders was bij WF Heracles in goed gezelschap van o.a. oud-prof Guus Hoevenberg en Bert Boes en Gerrit Uunk van Tubantia. Het werd nog leuker toen hij tegen WF Ajax moest spelen met oud-topspelers als 
Simon Tamahata, Dick Schoenaker, Pim van Dord, Leo van Veen en Wim Meutstege.
WF Ajax was zoals verwacht sterker en won met 3-0. Tegen Vitesse werd ook verloren, maar tegen PEC en Fortuna werd gewonnen. Waar het Walking Football niet allemaal toe kan leiden, want Sanders had de dag van zijn leven.
Achilles-speler Gerard van Duursen won met WF FC Twente 2 wedstrijden, speelde 1 keer gelijk en verloor 1 keer.
Maar meedoen is belangrijker dan winnen bij Walking Football! Het toernooi van de WF Eredivisie is in samenvatting op Fox Sport/Voetbal uitgezonden.