‘The Billy Joel Experience’, een wervelende ode aan the piano man

Een avondje uit naar een mooie voorstelling in de schouwbrug, het kan weer! Zanger/pianist Alexander Broussard brengt met zijn band in een wervelende show een eerbetoon aan de legendarische Billy Joel. Op donderdag 28 oktober staat The Billy Joel Experience in Schouwburg Hengelo, aanvang 20.30 uur en er zijn nog tickets.
 
Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan dertig toptienhits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het pop-spectrum, van klassieke meezingers als ‘The Piano Man’ tot swingende rockers ‘My life’ en ‘Only the good die young’ en prachtige ballads als ‘Honesty’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (72) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Tijd voor een welverdiende tribute!
Voor een voorproefje bekijkt u alvast dit fragment: The Billy Joel Experience trailer (2 min)

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer met een indrukwekkend cv (Najib Amhali’s PlusSupportAct, Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres, e.a.). 

Met zijn band ‘003’ bracht hij een vijftal singles en een live album uit, tot gemeenschappelijk werd besloten het Billy Joel repertoire onderhanden te nemen.

www.billyjoelexperience.nl