Start verkoop zelfbouwkavels Janninkkwartier

INFOAVOND IN ENSCHEDE. De verkoop van de eerste zelfbouwkavels in het Janninkkwartier gaat van start.

De gemeente Enschede houdt daarom op 15 juni van 10.00 tot 12.00 uur een informatiemarkt. Deze vindt plaats in de Burgerzaal in het Stadhuis in Enschede aan de Langestraat 24). Behalve informatie over de kavels en de uitgifteprocedure kunnen geïnteresseerden in gesprek met een bouwbegeleidingsbureau en een energiebedrijf.

Het Janninkkwartier bestaat uit zeven hoven. In twee daarvan (hof B en C) worden zelfbouwkavels uitgegeven. Dat gebeurt door middel van loting. Hof B gaat nu in de verkoop. Het gaat hierbij om 14 zelfbouwkavels, gelegen rondom een gezamenlijke binnentuin. De kavels zijn compact, maar bieden toch de mogelijkheid om een ruime woning te bouwen. Met de toegestane bouwhoogte van 12 meter kunnen toekomstige bewoners kiezen voor maximaal drie volledige woonlagen. De kavels zijn geschikt voor vrijstaande of aaneengesloten woningen.

Hét stadshof van Enschede
Het Janninkkwartier wordt hét stadshof van Enschede. Een nieuwe, levendige buurt binnen de singels. Kiezen tussen het centrum of een groene, ruimtelijke locatie hoeft niet meer. In het Janninkkwartier komt alles samen: rust, grootstedelijke allure, veel groen, duurzaamheid en een hoogwaardige uitstraling. Met alle voorzieningen om de hoek wordt dit een fijne plek om te wonen.

 Meer weten over de informatiemarkt of het proces van kaveluitgifte? Kijk op enschede.nl/kavelstekoop of neem contact op met Bureau Kaveluitgifte op 06 – 10 30 66 23. Mocht u niet in staat zijn de informatiemarkt te bezoeken, dan kunt u een informatiepakket aanvragen bij Bureau Kaveluitgifte.