Speciaalbierfestival met smaken uit de regio

PROEF EN ONTDEK. Water, mout, hop en gist. Dat zijn de basisingrediënten voor een biertje, maar de hoeveelheden, bereiding en toevoegingen maken een groot verschil. Proef en ontdek de variaties tussen diverse regionale pintjes in de Week van de Smaak op zaterdagavond 16 november bij het Speciaalbierfestival in Cultuurcentrum Herberg de Pol te Diepenheim.

Bierliefhebbers komen deze avond aan hun trekken met diverse verrassende soorten pils. De bieren die deze avond onder meer worden geschonken zijn Op’n Brink Bier uit Elsen/Markelo, Chamaven uit Zutphen, Brouwerij Eanske uit Enschede, Heeren van Borculo uit Borculo en Huttenkloas uit Albergen. De makers geven deze avond zelf een toelichting op het bereidingsproces en de smaakvariaties.

Trommel je vrienden op voor een gezellig en smakelijk uitje, voor maar € 5,- per persoon! DJ’s Tommas en Joost zorgen deze avond voor de muziek. Het Speciaalbierfestival vindt plaats op zaterdag 16 november vanaf 20.00 uur in Cultuurcentrum Herberg de Pol. Kaarten zijn online via herbergdepol.nl of aan de kassa aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim verkrijgbaar.