Smokkelbeurs in Overdinkel

IN ’T TREFHUUS. Al een aantal jaren zijn diverse initiatiefnemers in Overdinkel bezig met het opzetten van diverse smokkel gerelateerde activiteiten. Inwoners, bedrijven, organisaties en verenigingen zijn enorm druk geweest en hebben van alles bedacht en ontwikkeld.

Van evenementen tot producten en een eigen logo. Overdinkel moet weer hét smokkeldorp worden, in ieder geval van deze regio. Wat er allemaal is ontwikkeld, laten de deelnemers van de smokkelbeurs graag aan iedereen zien op donderdag 30 januari. Tussen 19.00 en 21.00 uur bent u van harte welkom in ’t Trefhuus in Overdinkel. De toegang is gratis.

Speciaal voor het onderwerp smokkelen heeft Sietse Smit een aantal van zijn verzamelde smokkelverhalen opgenomen. Tijdens de smokkelbeurs zijn ze allemaal te zien en te horen. Voor de liefhebbers alvast een kijkje op https://youtu.be/lxevGkUbjrk

Verder zijn er kraampjes met worst, smokkeljam, smokkelöllie en smokkelspullen. Ook is één van de initiatiefnemers -Tourist Info- aanwezig, samen met het team Routenetwerken, Tetem en de smokkelstudenten. Ben u ook benieuwd naar de smokkelescaperoom? Bovendien is zowel de loxbox te bekijken als een smokkelboekenkast Op de zeepkist worden mensen geïnterviewd over gerealiseerde activiteiten en producten. De organisatie is nog op zoek naar nieuwe ideeën en initiatiefnemers. Wie een idee heeft kan dit deponeren in de ideeënbus. De wethouders Anja Prins en Harry Nijhuis openen de smokkelbeurs openen.