Slagfit voor 55-plussers in Oldenzaal

BEWEGEN, DANSEN EN DRUMMEN. Oldenzaalse 55-plussers kunnen binnenkort letterlijk aan de slag met bewegen. Half oktober start docente Elly van der Sluis in samenwerking met Impuls met Slagfit in Oldenzaal.

Slagfit is een energieke workout waarbij men tegelijkertijd beweegt, danst én drumt. Daarbij worden motiverende muziek, drumstokken en een opblaasbare fitnessbal gebruikt. Slagfit is ritmisch, muzikaal, beweeglijk, goed voor de conditie en voor de calorieverbranding. Dames en heren van 55 jaar en ouder die houden van ritme, dansmoves en plezier worden uitgenodigd om mee te doen.

Strippenkaart
De lessen starten op 16 oktober en worden iedere woensdagavond om 19.00 uur gegeven in Breedwijs aan de Helmichstraat 42b. Om mee te kunnen doen, kan een strippenkaart gekocht worden voor € 50,-. Hiermee kan worden deelgenomen aan tien lessen. Dat is derhalve € 5,- per les van 45 minuten en betalen hoeft alleen bij aanwezigheid.

Opgave kan bij de docente Elly van der Sluis via sluis821@gmail.com of bij buurtbeweegcoach senioren Esther van Loon via e.vanloon@impuls-oldenzaal.nl. Bellen kan ook: telefoonnummer 0541-571414. Ook voor meer informatie kunt u bij beiden terecht.

Eerst eens proberen of het iets voor u is? Elly van der Sluis biedt ook een kennismakingscursus Slagfit aan tijdens BoesCool55+. Deze start op woensdag 18 september. Hiervoor aanmelden kan via www.boescool55plus.nl