Oproep Herman Finkers: Met mekaar is het maar even

In de serie ‘Burgemeester Cia Kroon in gesprek met…’ doet Herman Finkers een oproep in het Twents om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, want “met mekaar is het maar even”. Ook vertelt Finkers aan de Losserse burgemeester Cia Kroon wat corona voor hem persoonlijk en voor de culturele sector betekent.

“Ik ben heel blij dat Herman zijn medewerking hieraan wilde verlenen”, aldus Kroon. “Hij kan een boodschap op een onnavolgbare en inspirerende manier overbrengen. We hebben al filmpjes gemaakt van verschillende inwoners uit de gemeente, uit diverse sectoren of groeperingen. Zo zijn Jesse Bosch van FC Twente, Tim Damhuis, Lucien Game, Rianne Nijland, Jan Riesewijk, Bob Volmer, Mascha Frielinck Maria Wolbert en Ad Pruyn te zien.

“We willen graag de inwoners uit de gemeente aan het woord laten. Als een soort lokale influencers waarin iedereen zich kan herkennen.” De filmpjes zijn een mooie lokale samenwerking tussen Hallo Losser, RTV Losser en de gemeente. In de Week van Losser wordt ook aandacht besteed aan de gesprekken. De interviews zijn te vinden op de site van de gemeente onder het kopje Corona/Berichten van de burgemeester op www.losser.nl, via de sociale media en op de site van Hallo Losser.