Opa en Oma Dag Steenfabriek Losser

De tijd van vakantie is weer aangebroken, een tijd voor leuke activiteiten. De maatregelen laten het weer toe en Steenfabriek de Werklust in Losser wil alle opa’s en oma’s  met hun kleinkinderen uitnodigen om naar de steenfabriek te komen voor een leuk programma. Op dinsdag 20 juli zijn de mogelijkheden voor een rondleiding, treinritje, boerengolf en handboogschieten. Het restaurant en het terras zijn geopend voor een kop koffie of een ander drankje, voor een plak krentenwegge of cake en voor een tosti of een eenvoudig broodje.

Een mooie gelegenheid voor opa’s en oma’s om er eens een  ochtend, middag of hele dag op uit te trekken met de (klein)kinderen. Om te kunnen inventariseren hoeveel mensen er willen komen kunt u een reservering plaatsen voor die dag door een mail te sturen naar dewerklust@online.nl of te bellen met de reserveringslijn 06-22172649 o.v.v. de tijd waarop u wil komen (ochtend, middag of hele dag), uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. U krijgt dan een bevestiging teruggestuurd en is de reservering compleet. Voor meer informatie kunt u ook op de website kijken van de steenfabriek: www.steenfabriekdewerklust.nl.

De kosten voor dit arrangement zijn bij entree op de locatie en inclusief de rondleiding  € 5,– p.p. voor opa’s en oma’s en de kleinkinderen t/m 12 jaar mogen hierbij gratis mee naar binnen. De kosten voor de overige activiteiten zijn voor  het boerengolf € 2,50 p.p., voor het handboogschieten € 3,50 p.p. en voor de treinrit € 1,– p.p. Deze kosten voor de overige activiteiten gelden overigens voor alle deelnemers en alle leeftijden.