Lekker Fit Losser nu het hele jaar door

VOOR ALLE LEEFTIJDEN. “Ontdek je talent op het gebied van sport en muziek.”  Deze zin staat centraal bij de nieuwe opzet van Lekker Fit Losser. Volwassenen, jongeren en senioren krijgen via drie gratis lessen de mogelijkheid om het hele jaar door te ontdekken welke sport-, beweeg-, of muziekactiviteit het beste bij hen past.

Tijdens deze corona periode is nog eens duidelijk geworden hoe belangrijk het is om lekker te bewegen, te sporten en muziek te maken. Maak dus gebruik van de drie gratis lessen en ontdek wat je leuk vindt!

De cultuurcoach en de buurtsportcoaches van de gemeente Losser hebben, samen met de sport- en muziekverenigingen, een nieuwe opzet ontworpen. Lekker Fit Losser was voorheen alleen voor kinderen van de basisschool in de maanden april tot en met juni.

Nieuwe website
Met Lekker Fit Losser 2.0 biedt de organisatie kinderen, jongeren, volwassenen en senioren het hele jaar door een mooi cursusaanbod. Hiervoor is een nieuwe website ontwikkeld. Daarop kunnen de sport- en muziekverenigingen het totale cursusaanbod in de jaarprogrammering terugzien.

Buurtsportcoach Jürgen Schiphorst: “Ook via deze weg vragen we alle verenigingen om hun cursusaanbod voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren te publiceren op de website van Lekker Fit Losser. Dat kan eenvoudig via www.lekkerfitlosser.nl/inschrijven-aanbieders-lekker-fit-losser-2-0/  

Een cursus bestaat uit drie gratis lessen. Het programma Lekker Fit Losser wordt het gehele jaar door aangeboden. Verenigingen kunnen zelf bepalen voor wie en wanneer zij drie gratis lessen aanbieden. Bent u ook enthousiast? Ga dan naar www.lekkerfitlosser.nl en schrijf u in als aanbiedende sport- of muziekvereniging. Inschrijven kan tot 1 augustus 2020.

Voor vragen kunt u mailen naar iklekkerfitlosser@gmail.com