Leer werken met het patiëntportaal van MST in de Bibliotheek

Beeldbellen met de dokter? Zelf je gezondheidszaken regelen via internet? Leer het bij de Bibliotheek!

Contact met een huisarts of het ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via je smartphone, tablet of computer.

Hartstikke handig want het kost minder tijd en moeite én je hebt altijd en overal toegang tot jouw gegevens of van diegene waarvoor je zorgt.

Maar wat als je hier vragen over hebt of je graag wilt weten hoe dit werkt? Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met de dokter, inloggen in een patiëntportaal of het zoeken naar betrouwbare informatie op internet. De Bibliotheek kan je hierbij helpen.

Op dinsdagavond 22 november organiseert de Bibliotheek Enschede samen met Medisch Spectrum Twente een workshop ‘Werken met het patiëntportaal MST’. Deze avond vertelt MST iets over het portaal dat zij gebruiken en daarna gaan de deelnemers onder begeleiding van twee docenten zelf oefenen. De docenten gebruiken herkenbare voorbeelden en leggen alles stap voor stap uit. Door zelf te oefenen ontdekken cursisten dat ‘digitaal werken’ veel voordelen heeft.

Deze avond vindt plaats in het centrum van Enschede bij de Bibliotheek aan de Pijpenstraat 15. Het programma start om 19:30 uur en zal uiterlijk 21:00 uur eindigen. Na afloop van de avond krijgen alle deelnemers een certificaat.

Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Enschede.

De lessen zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Ook dat kun je leren bij de Bibliotheek!

Datum:                        22 november 2022

Inloop:                        19:00 uur

Programma:                19:30 – 21:00 uur

Locatie:                       de Bibliotheek Enschede, Pijpenstraat 15

Entree:                        gratis en voor iedereen toegankelijk

Meld je aan via: bibliotheekenschede.op-shop.nl/patientportaal-mst