Hof van Twente investeert in regiomarketing

Twente Marketing en Hof Marketing (voorheen VVV Hof van Twente) brengen een gezamenlijk marketing-promotiepakket op de markt voor de toeristische ondernemer.

Na succes in Tubbergen, die als eerste Twentse gemeente haar ondernemers één marketing-promotiepakket aanbiedt, kunnen in 2019 ook ondernemers in de Hof van Twente profiteren. Samen wordt er geïnvesteerd in de aantrekkelijkheid van Twente.

Alleen sneller, samen verder
Ondernemers kunnen zich, met het kopen van een marketing-promotiepakket, aansluiten bij Twente Marketing. “Het bundelen van kennis, netwerken, financiële middelen en distributiekanalen is essentieel om te kunnen groeien in de vrijetijdseconomie. Alleen ga je sneller, samen kom je verder” aldus Quirine ter Haar, merkleider Twente Marketing. De meeste Twentse VVV’s/Toeristische Informatie Punten bieden hun lokale ondernemers ook een partnerpakket aan. In veel gevallen betekent dit voor de ondernemers dubbele lidmaatschappen, mochten zij ook regionale promotie wensen.

De VVV’s en/of Toeristische Informatie Punten hebben een rol in lokaal gastheerschap, lokale promotie, het digitaal ontsluiten van lokale informatie. Directeur Wilco de Jong van HofMarketing: “In  Hof van Twente merken wij dat ondernemers naast lokale belangen ook de meerwaarde van regiomarketing zien. Toeristen komen vaak af op hetgeen Twente te bieden heeft. Ons lokale aanbod is daar een mooi onderdeel in. Dus wij begrijpen goed dat ondernemers beide willen. Door het aanbieden van een combinatiepakket, waarbij de ondernemer bijdraagt aan zowel de lokale als regionale promotie, spelen wij in op de behoefte en de wens van de ondernemer en maken we een mooie efficiëntieslag.” Ondernemers hebben ook nog steeds de keuze om bij één van de organisaties afzonderlijk aan te sluiten.

Hof Marketing
HofMarketing heeft als missie het stimuleren van het wonen, werken en recreëren naar Hof van Twente, waarbij de voormalige VVV Hof van Twente een belangrijk onderdeel is van deze nieuwe organisatie. Zie ook www.hofmarketing.nl

Op de foto: Kasteel Eeldam