Herfstuitgave Zilver Magazine in aantocht

ELFDE UITGAVE. Nog een paar dagen en het nieuwe Zilver Magazine ligt in de winkel. Het herfstnummer wordt momenteel gedrukt. De elfde uitgave van Zilver Magazine heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan. De look and feel is veranderd, de uitgave ademt de herfst.

Zilver Magazine nummer 11 herbergt weer tal van artikelen en rubrieken die interessant zijn voor de Twentse 65-plusser. Actrice Johanna ter Steege (foto) siert de voorpagina en vertelt in een uitgebreid interview onder meer over haar Twentse roots en over haar carrière. Dat geldt in zekere mate ook voor vader Evert en zoon Graddus Strobos, voor Audry Hoemakers, voor Gert Timmermans weduwe Babs en voor schrijver Jaap Scholten.

Een greep uit de overige serie verhalen en artikelen:
In de rubriek Paradijsvogels maakt u uitgebreid kennis met de Almelose ex-prostituee Metje Blaak en haar broer en zus, de passie van Han Brinkcate (Delden) en Grada Wolters (Hengevelde) krijgen in het herfstnummer volop aandacht en drie generaties Van der Poel, de ijsmakers uit Hengelo, vertellen over hun ervaringen met corona.
Voor de sportliefhebber is er het interview met vader Jan en zoon Willem Greve, beiden bekend in de paardensport. De honderdste geboortedag van Abe Lenstra en het 100-jarig bestaan van Quick’20 krijgen volop aandacht en dat geldt ook voor de onlangs 65 jaar geworden voetbaltrainer Jan van Staa. Daarnaast veel fraaie foto’s, bijzondere columns en rubrieken.

Kortom: we bevelen het aanstaande herfstnummer van Zilver Magazine weer van harte bij u aan.
(De foto van Johanna ter Steege is van Ebo Fraterman)

Kampioensteam Quick’20 1965-1966