Herfstnummer Zilver Magazine overal verkrijgbaar

De zevende uitgave van Zilver Magazine, het glossy tijdschrift voor de Twentse 65-plusser, is intussen overal verkrijgbaar. Het herfstnummer ligt in bibliotheken, boekwinkels en in talrijke gezondheidscentra te wachten op de Twentse 65-plusser die het blad daar (voor de laatste keer) GRATIS kan afhalen. Vanaf het winternummer, dat medio december verschijnt, zal Zilver Magazine € 2.95 gaan kosten in de boekwinkel. Meer hierover onderaan dit artikel.

In de herfstuitgave onder meer een interview met het 71-jarige popidool Hennie Vrienten die soms in Amsterdam en soms in Diepenheim woont en nog allerlei projecten op stapel heeft staan. Hij werkt eraan in Twente en intussen is hij van de Twentenaren gaan houden, zo vertelde hij. Sterker nog, als hij overlijdt, wil hij in Diepenheim begraven worden. Met hem had Zilver magazine een interview net als met de kleurrijke kunstenares Guusje Beverdam die op 72-jarige leeftijd nog weer aan een nieuwe loopbaan is begonnen als zangeres.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is EnterseZomp-14-kl.jpg
De Enterse zomp op de Regge (foto Robert Hoetink)

De Almelose arts Dick Jungst die na zijn pensionering volop zinvolle projecten realiseert in ontwikkelingslanden komt uitgebreid aan het woord en de reportage over de Enterse bouwers van een nieuwe zomp toont aan waartoe prachtig teamwork van een energieke groep 65-plussers kan leiden. 
In de herfstuitgave staan nog veel meer reportages en interviews en ook columns, fraaie foto’s en tips.

Vanaf winternummer niet meer gratis, abonnement mogelijk
De gevarieerde herfstuitgave is ook nog om een andere reden uniek. Het zal de laatste keer zijn dat het magazine gratis verkrijgbaar is op al die afhaalpunten. Vanaf het winternummer dat medio december verschijnt, is Zilver Magazine niet meer gratis. Dan gaat het in de boekwinkel en op andere verkooppunten € 2,95 kosten.

Het afsluiten van een abonnement is ook  mogelijk. Dat kan voor het hele jaar 2020 voor € 20. Daar heb je dan vier nummers voor en iedereen die dat bijtijds doet, krijgt het aanstaande winternummer er gratis bij. Vijf uitgaves voor twintig euro dus. Deze nieuwe opzet is nodig om het alom geprezen Zilver Magazine te kunnen blijven maken. We kunnen de kosten beter dekken en we kunnen doorgaan op de ingeslagen weg.

Een abonnement op Zilver, natuurlijk ook leuk om iemand cadeau te doen, kan eenvoudig worden aangevraagd via het formulier in de rechterkolom op de homepage van deze website.

Dat is ook mogelijk via ons telefoonnummer 0541-257924 of via ons e-mailadres klantenservice@aboland.nl

Nog een andere primeur van Zilver Magazine is de organisatie van een speciale fietstocht voor 65-plussers met onderweg enkele interessante intermezzo’s zoals een wijnproeverij. Info daarover vindt u in het herfstnummer of op www. zilvermedia.nl

Guusje Beverdam

2 gedachten over “Herfstnummer Zilver Magazine overal verkrijgbaar

 • september 17, 2019 om 1:07 pm
  Permalink

  Ik zou me graag willen abonneren op jullie blad maar kan niet vinden hoe ik dat moet doen. Zie geen link.

  • september 18, 2019 om 2:02 pm
   Permalink

   staat op de voorpagina nu

Reacties zijn gesloten.