Heerlijcke Markt in Diepenheim

EXTRA KRAMEN MET PLANTEN EN BLOEMEN. Op en rondom het plein van Herberg de Pol in Diepenheim vind je iedere eerste zondag van de maand de Heerlijcke Markt. Ook in de zomermaanden kun je deze markt gewoon bezoeken. De eerstvolgende markt vindt plaats op zondag 4 augustus van 11.00 tot 16.00 uur, de markt is gratis te bezoeken.

Aansluitend op de thema-maanden augustus en september “Tuinen en Boereneenvoud” zal er die vierde augustus een aanvulling zijn van kraampjes gericht op planten, bloemen en groenten. Daarnaast is er een keur aan leuke en unieke producten te koop en worden jong en oud geïnspireerd. Maar ook aan de inwendige mens wordt gedacht, op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen. En uiteraard is het gezellige café en terras van Herberg de Pol geopend.

De Heerlijcke Markt is goed te combineren met een mooie fiets- of wandeltocht langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is of een bezoek aan de galeries, presentatie-instellingen of winkels die op deze zondagen geopend zijn. Lijkt het je leuk om ook op de Heerlijcke Markt te staan, stuur dan een mail naar: administratie@heerlijckemarktdiepenheim.nl.