Heerlijcke Markt Diepenheim eenmalig met vinyl en boeken

ZONDAG 7 JULI. Rondom het plein van Herberg de Pol in Diepenheim vindt iedere eerste zondag van de maand de Heerlijcke Markt plaats. Ook in de zomermaanden kun je deze Diepenheimse markt bezoeken. Op zondag 7 juli is er naast de gebruikelijke markt ook een boeken- en vinylmarkt op het Plein onder de Platanen.

De lp maakt zijn comeback, al is hij voor de echte muziekliefhebbers natuurlijk nooit echt weggeweest. Snuffel tussen het ruime aanbod en wie weet ga je met een prachtig, zeldzaam exemplaar naar huis. Pak je liever een boek dan de platenspeler? Ook dan ben je hier goed. De zwoele zomeravonden nodigen uit om weer heerlijk tot laat met een boek buiten te zitten. Er wordt je een brede assortiment gepresenteerd, dus kies een mooi verhaal om in te verzinken.

De aanbieders op deze markt op het Plein onder de Platanen zijn onder meer Bibliotheek Hof van Twente en Boekhandel Lovink uit Lochem. Maar ook vele particulieren zullen zich hier melden.

De markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur en is voor iedereen gratis te bezoeken. Combineer het eventueel met een mooie fiets- of wandeltocht langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is, de rondleiding in Kunstvereniging Diepenheim of een bezoek aan de galeries en winkels die deze zondag geopend zijn.