Exposities Schouwart Hengelo

SchouwArt is hét kunstpodium van Hengelo. De stichting wil kunst toegankelijk maken voor iedereen. Werk van professioneel beeldend kunstenaars wordt getoond in verschillende exposities in Schouwburg Hengelo waaronder: De Vensters, De Vide, De Wand, Het Scherm, De Galerie en de Middenzaal.

Exposities

De nieuwe gezamenlijke exposities zijn vanaf nu te zien! Bezoektijden: elke woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Iedere zaterdag vindt er om 14.00 uur een rondleiding plaats. De rondleiding kost 4,50 euro inclusief een kop koffie/thee en wat lekkers in The Green Room.

Visie Schouwart

Kunst kan verrassen, uitdagen en aanzetten tot nadenken. Maar kunst kan ook gewoon inspirerend en mooi zijn. Het geeft een stad uitstraling en zorgt voor levendigheid. Onmisbaar voor de leefbaarheid van de stad! Stichting SchouwArt heeft als doelstelling om Hengelo mooier, spannender en levendiger te maken door – in en rond de schouwburg – een volwaardige voorziening voor de professionele beeldende kunst te creëren.

Opening nieuwe periode

Op 11 maart volgt er weer een gezamenlijke opening van nieuwe tentoonstellingen die ongeveer twee maanden te bezichtigen zijn.

Meer info: www.schouwart.com