De Tour de France in het Hennie Kuiper Wielermuseum

Op woensdag 7 juli kun je in het Hennie Kuiper Wielermuseum op een groot beeldscherm kijken naar een boeiende bergetappe in de Tour de France. Op die dag gaat de 11e etappe van Sorgues naar Malaucène over een afstand van 199 kilometer en wordt de Mont Ventoux twee keer beklommen.

Iedereen die het wielrennen en met name de Tour de France een warm hart toedraagt, is welkom. Hennie Kuiper zelf zal ook aanwezig zijn. Als winnaar van de etappe naar Alpe d’ Huez in 1977 en 1978 kan hij als geen ander de verrichtingen van de tourrenners inschatten en de aanwezige wielerliefhebber hierover informeren.

Je bent van harte welkom aan de Schotbroekweg 2 in Noord-Deurningen (Erve Kuiper) vanaf het begin van de uitzending van de NOS. Mocht je het kijken naar de touretappe willen combineren met een toertocht (op de racefiets) vooraf, dan kun je op woensdag 7 juli om 12.00 uur vanaf het Hennie Kuiper Wielermuseum meefietsen voor een tocht van ca. 70 km. Na terugkeer kun je douchen en vervolgens kijken naar de spannende bergetappe.

Meer informatie via www.henniekuiperwielermuseum.nl en