Abonnement op Zilver, hoe gemakkelijk is dat

NIET LANGER GRATIS. Honderden mensen hebben intussen een abonnement genomen op Zilver Magazine. Zoals bekend is het blad vanaf het eerstvolgende nummer dat aanstaande donderdag verschijnt, niet langer gratis. Je kunt hem in de boekwinkel kopen voor € 2.95, maar je kunt ook een abonnement nemen. Dan hoef je nergens achteraan en valt ie vanzelf op de mat. Dat deden al veel Twentse 65-plussers uit onze regio zelf, maar ook van elders.

WAT KOST EEN ABONNEMENT?
Als u het winternummer dat komende week verschijnt, nog per post wilt ontvangen, moet u snel zijn, want dat nummer is bijna klaar. U kunt dan een abonnement nemen voor het jaar 2020 en dat kost u € 20,00. Dus dan heeft u vijf nummers. De prijs is inclusief de verzendkosten! Maar dan moet u dus snel zijn.

Wilt u een abonnement voor 2020 dan kost u dat € 14,95 en dat is dus ook weer inclusief de verzendkosten. Een koopje! Want daarvoor heeft u dan vier uitgaves. Elk jaargetijde komt er een uit.

HOE?
Hier op deze website aan de rechter-zijkant klikt u op de link naar het abonnement.

ZILVER MAGAZINE ALS CADEAU
Dat is voor de Twentse 65-plusser een geweldig idee. Kinderen geven hun ouders in deze cadeautjesmaand een abonnement op Zilver Magazine cadeau. Of je geeft een bevriende 65-plusser zo’n abonnement cadeau.
Ideaal!

(Hieronder zie je alvast de cover van de winteruitgave van Zilver Magazine, die komende week verschijnt)